Maarakennus

Maarakennus

Tarjoamme erityisosaamistamme monen vuoden kokemuksella niin yksityisille, taloyhtiöille kuin yritysasiakkaillekin. Luotettavasti, ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Herttoniemen Putkitarvike on vuonna 1949 perustettu perheyritys.

Vesi- ja viemäröintijärjestelmä avaimet käteen!

Hyvin toteutettu vesi- ja viemäröintijärjestelmä vaatii huolellista työn suunnittelua ja erilaisten työkohteiden asiantuntemusta.

Saat meiltä halutessasi avaimet käteen -periaatteella koko vesi- tai viemäröintijärjestelmän. Teemme suunnittelu- ja kaivuutyöt, toimitamme putket ja tarvikkeet sekä suoritamme asennukset.

Maarakennus ja kaivuutyöt

Tilaa meiltä kohteesi rakennusten pohjien kaivuut. Suoritamme pohjien kaivuutöitä uudisrakennuksille; omakotitaloille, rivitaloille, teollisuushalleille.

Me hoidamme myös
Meidän kattava kalustomme

Salaojat

Salaoja pitää rakennuksen kuivana

Suuri osa vakavista sisäilmaongelmista johtuu puutteellisesta salaojituksesta. Kosteus on päässyt rakenteisiin ja kenties aiheuttanut halkeamia sokkeliin.

Toimivat salaojat pitävät rakennuksen perustukset ja alapohjan kuivina. Salaoja on maan alle kaivettu rei’itetty putki. Vesi tihkuu ympäröivästä maasta salaojaputkeen ja virtaa putkea pitkin salaojakaivoon tai sadevesiviemäriin. Salaojaputket asennetaan yleensä perustusten rakentamisen yhteydessä.

Salaoja kulkee rakennuksen vieressä ja auttaa estämään veden (esimerkiksi sade- ja sulamisvesien) tulon kellaritiloihin ja veden pääsyn rakennuksen perustuksien alle. Näin salaoja estää siis myös routavahinkoja perustuksille. Salaoja estää myös maaperän kosteuden nousemisen rakenteisiin.

Salaojiin kertyvä vesi johdetaan yhteisen perusvesikaivon kautta kunnalliseen sadevesiviemäriin, avo-ojaan tai maanimetykseen.

On tärkeää asentaa salaojat niin, että tarkastuskaivoista pääsee huoltamaan ja huuhtelemaan salaojat, jotta ne toimivat oikein.

Oikein tehty salaojitus pidentää kodin elinkaarta

Herttoniemen Putkivaruste Oy suorittaa myös salaojien saneeraustöitä vuosikausien kokemuksella.

Herttoniemen Putkivaruste Oy

kuuluu Luotettava Kumppani-palveluun (Vastuu Group). Meillä on myös Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Yhteyshenkilösi ja töiden
vastaanottaja kaikissa maanrakennustöissä

Teemu huhtakallio

040 582 9639

EMAIL

teemu.huhtakallio@putkivaruste.fi

Herttoniemen Putkivaruste Oy

Perheyhtiöstä kasvoi yli 70 vuotias. Herttoniemen Putkivaruste Oy on ollut perustamisestaan asti perheyhtiö. Kun aikanaan perheellä ei ollut enää yritykselle jatkajaa, niin nuoresta miehestä asti yrityksessä työskennellyt Teemu Huhtakallio osti yrityksen ja jatkaa sen kunniakasta toimintaa nyt vankan kokemuksen voimin.

Kaukolämpö- ja LV-töiden lisäksi palvelut ovat kasvaneet kattamaan myös kylmäkoneiden asennukset ja maarakennustyöt.

Lämpöpumput ja jäähdytys

Vedenjäähdyttimet ovat vahva lukunsa Herttoniemen Putkivarusteen tämän päivän palveluntarjontaa.

Kokemuksen suomalla katseella on valittu tarkasti myös yhteistyökumppanit, valmistajat ja tavarantoimittajat. Niistä kaikista on tullut osa Herttoniemen Putkivaruste Oy:n perhettä.