LVI

Tulemme kaikkein mieluiten paikan päälle arvioimaan kohdettasi omin silmin ja aistein. Näin toimien pystymme antamaan sinulle tarjouksen, joka on räätälöity palvelemaan parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

LVI-asennukset ja huolto

Tarjoamme erityisosaamistamme monen vuoden kokemuksella niin yksityisille, taloyhtiöille kuin yritysasiakkaillekin. Luotettavasti, ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Herttoniemen Putkivaruste on vuonna 1949 perustettu perheyritys.

Rakentaja, remontoija tai taloyhtiö

Edullista vedensäästöä

Taloyhtiössä urakan kustannukset saattavat maksaa itsensä takaisin alle vuodessa!

Vedenkulutusta säätelevien suuttimien asennus ja vesikalusteiden uusiminen vettä säästäviin malleihin.

Suomalaiset kuluttavat vuorokaudessa keskimäärin 140 litraa vettä. Vaikka taloyhtiö ei pysty vaikuttamaan asukkaidensa vedenkäyttötottumuksiin, voi se kuitenkin määritellä, kuinka paljon vettä tulee hanasta minuutissa.

Yksittäisen hanan (ja suihkupään) kulutusta voidaan laskea 20–80 prosenttia, riippuen sen merkistä ja mallista.

Vakiovirtausventtiili säästää veden lisäksi myös veden lämmitykseen tarvittavaa energiaa. Tämä laskee erityisesti suihkussa käymisen kustannuksia (vedenkulutuksesta noin 30% tulee suihkussa käymisestä).

Veden kulutusta säätelevät suuttimet säästävät siis energiaa, mutta tasaavat myös putkistojen painetta. Erityisesti vanhemmissa taloyhtiöissä saavutetaan etuja kokonaiskustannuksissa myös kartoittamalla samalla vesikalusteiden kunto.

Vaihtamalla vesikalusteet vettä säästäviin malleihin saavutetaan mittavat säästöt vedenkulutuksessa. Säästötoimenpiteillä saavutettu säästö veden ja energian kulutuksessa maksaa koko urakan takaisin usein jo noin 8 kk aikana.

Herttoniemen Putkivaruste Oy

kuuluu Luotettava Kumppani-palveluun (Vastuu Group). Meillä on myös Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Yhteyshenkilösi ja töiden
vastaanottaja kaikissa LVI-huoltotöissä

Toimisto

010 292 6200

EMAIL

toimisto@putkivaruste.fi

Herttoniemen putkivaruste

Perheyhtiöstä kasvoi yli 70 vuotias. Herttoniemen Putkivaruste Oy on ollut perustamisestaan asti perheyhtiö. Kun aikanaan perheellä ei ollut enää yritykselle jatkajaa, niin nuoresta miehestä asti yrityksessä työskennellyt Teemu Huhtakallio osti yrityksen ja jatkaa sen kunniakasta toimintaa nyt vankan kokemuksen voimin.

Kaukolämpö- ja LV-töiden lisäksi palvelut ovat kasvaneet kattamaan myös kylmäkoneiden asennukset ja maanrakennustyöt.

Lämpöpumput ja jäähdytys
Vedenjäähdyttimet ovat vahva lukunsa Herttoniemen Putkivarusteen tämän päivän palveluntarjontaa.

Kokemuksen suomalla katseella on valittu tarkasti myös yhteistyökumppanit, valmistajat ja tavarantoimittajat. Niistä kaikista on tullut osa Herttoniemen Putkivaruste Oy:n perhettä.