Lämpöpumput ja jäähdytys

01

Onko asunnossasi suora sähkölämmitys tai takka?

02

Kaipaisitko talvisin enemmän lämpöä ja kesäisin viilennystä?

03

Haluaisitko säästää sähkökustannuksissa?

Herttonimen Putkivaruste Oy:llä on isot kylmäluvat

Lämpöpumput

Teet sijoituksen tulevaisuuteen, kun valitset lämmitysmuodoksi ympäristöystävällisen lämpöpumpun. Energiansäästö ja ympäristöasiat ovat tärkeitä asioita nyt ja tulevaisuudessa kaikille, mutta lämpöpumpulla säästät myös selvää rahaa. Lämpöpumput

  • Ilmalämpöpumppu
  • Ilma-vesilämpöpumppu
  • Maalämpöpumppu

Vedenjäähdytin

Vedenjäähdyttimet

Vedenjäähdyttimiä käytetään kiinteistöjen jäähdytysjärjestelmissä, jossa ne toimivat saumattomasti osana koko jäähdytysjärjestelmää. Vedenjäähdyttimet palvelevat niin ilmastoinnin kuin prosessinkin jäähdytystarpeita.

Jäähdyttimet eri tarpeisiin:

  • Ilmalauhdutteinen vedenjäähdytys
  • Vesilauhdutteinen jäähdytin

Katso esitteet

Ilmalämpöpumput

Daikin Perfera

Daikin Stylish

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric

Daikin Altherma

Maalämpöpumput

Thermia Atlas

Daikin Altherma

Gebwell Aries

Tarvitsetteko rahoitusta? Nyt meillä on tarjota teille OP rahoitusta.

Hae OP rahoitusta itsehakulinkin kautta, klikkaa tästä.
Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti. Rahoitus 2 500–50 000 €. Joustava takaisinmaksuaika. Edullinen korko OP-prime + 6,95%*. Laskutuspalkkio 7 €/kk. Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja. Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta. *Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,70 % 09/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 183,89 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Herttoniemen Putkivaruste Oy

Tulemme kaikkein mieluiten paikan päälle arvioimaan kohdettasi omin silmin ja aistein. Näin toimien pystymme antamaan sinulle tarjouksen, joka on räätälöity palvelemaan parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Yhteyshenkilösi ja töiden
vastaanottaja kaikissa lämpöpumppu ja jäähdytys töissä

Mika Patjas

040 087 5060

EMAIL

mika.patjas@putkivaruste.fi

Ilma-, ilma-vesi- ja maalämpö

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmaa ja käyttää sitä kotisi lämmittämiseen ja viilentämiseen. Se on edullinen lisälämmityslaite, jonka avulla voit pienentää sähkölaskuasi merkittävästikin.

LAATULAITTEELLA JOPA PUOLET SÄHKÖLASKUSTA POIS!

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää aurinkoenergiaa, ilman lämpöenergiaa ja sähköenergiaa. Se muistuttaa maalämpöpumppua, mutta maksaa itsensä nopeammin takaisin ja sitä voidaan käyttää helposti muun lämmitysjärjestelmän rinnalla.

Ilma-vesilämpöpumppu on saasteeton ja puhdas lämmitysvaihtoehto kotitalouksiin, joissa ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus ovat tärkeitä kriteerejä.

Maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto omakotitaloon ja taloyhtiöön. Se on tehokas lämmityksen ratkaisu, jolla säästät jopa 80 % lämmityskuluista.
Maalämpöpumppu vaatii rakennukselta vesikiertoisen järjestelmän. Se on kalliimpi kuin muut lämpöpumput, mutta maksaa itsensä nopeasti takaisin.
Ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka kestää vuosikymmeniä.

Suosituksia maalämpöpumppulaitteen valinnan suhteen

Pelkkä talosi energiatarpeen vertailu ei riitä: mieti myös käyttöveden kulutusta. Kuuntele asiantuntijan suosituksia – hän on asiaan perehtynyt.

Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia
Lämpöpumppu laitteen huolto

Meiltä saat laadukkaat ja kestävät vedenjäähdyttimet niin ilmastoinnin kuin prosessinkin jäähdytystarpeisiin

Ilma- ja vesilauhdutteiset vedenjäähdyttimet eroavat toisistaan tehoiltaan.

Ilmalauhdutteisen vedenjäähdyttimen vakiovarusteina voivat mallista riippuen olla esimerkiksi: Kiertovesipumppu, vesisäiliö ja paisunta-astia.

Me tiedämme, mikä malli on sopivin juuri sinun kohteellesi – anna siis asiantuntijamme huolehtia koko prosessista.

Vesilauhdutteinen jäähdytin sopii suurta jäähdytystarvetta vaativille kohteille, kuten teollisuuteen ja suurempiin ilmastoinnin jäähdytysprosesseihin.

Saat meiltä parhaan mahdollisen jäähdyttimen kohteellesi!

Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia